Fri frakt över 395kr | Snabb leverans 1-3 dagar | Handla först - betala sen

Välkommen Magnus!

av Ivan Spoljaric på January 10, 2022

Jag kommer ALDRIG börja spela padel. Kommer INTE göra som alla andra!!!

Det var mitt löfte till mig själv 2019. Jag tänkte att padel och vinterbada var samma populära saker att göra och lägga ut på sociala medier.
NU, i december 2021, har jag spelat padel i två år och det var som " love at first sight"
Jag har spelat hockey, fotboll och tennis i min ungdom. Tävlat i alla tre sporterna. Vid 18 års ålder, började mina knän krångla, och sex operationer senare, slutade jag vara aktiv, och utbildade mig till tränare i fotboll och hockey.

Vem är JAG då?

Jag heter Magnus Cederquist, är 56 år och bor numera i centrala Sundsvall. Flyttade hem 2005, efter 21 år i Stockholm. Numer singel, men har tre underbara barn. Två killar, 16 och 22 år, och en dotter på 18 år. Grabbarna spelar hockey och dottern fotboll. Alla tre spelar padel då och då.
Padelsporten har exploderat i Sundsvall, och nu har vi 5 hallar och en 6e på gång. Oftast är det fullbokat i alla.

Jag spelar padel 3-4 gånger i veckan, och det blir bara roligare ju mer jag spelar. Detta är verkligen en sport för alla, oavsett ålder eller nivå.
MIG, hittar ni på instagram och Facebook. Det vore kul att connecta med både nya och befintliga padelentusiaster. Tveka inte att söka upp mig på sociala medier eller i någon av padelhallarna. Kom fram och säg HEJ!

Nyligen fick jag förmånen att samarbeta med ANCI sport, som deras ambassadör, och det är ett jättespännande projekt.

Väl mött