Gå vidare till innehåll

Vår första Black Friday

Av Ivan Spoljaric 05 Dec 2021 0 kommentarer
Vår första Black Friday

Vi har nog aldrig varit både nervösa och förväntatsfulla som inför årets Black Friday/Black Week. Det har varit enormt mycket planering inför denna veckan och försöka fylla på lagret så mycket det bara går.

Men redan första dagen den 19 november när vår Black Week drog igång så sålde flera av våra artiklar slut fastän vi trodde att vi lyckats fylla på lagret tillräckligt. Detta är som sagt vår försat Black Friday på ANCI sport och vi har mycket lärdom att ta med oss till nästa år där vi bland annat kommer fylla på lagret YTTERLIGARE bland annat, men vi har lyckats hålla våra leveranser om att skicka alla leveranser som kommer in innan 16.00 på vardagar samma dag.

När Black Week är över så är det dags att planera inför julhandeln och även här har vi en hel del nyheter och bra erbjudanden som vi tror och hoppas ska passa alla våra kunder.

Vi vill återigen tacka för ert förtroende att handla på ANCI sport och hoppas ni är nöjda med produkten, leveransen och supporten som vi alltid siktar på att erbjuda den bästa och snabbaste.

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar