Gå vidare till innehåll

Adidas Limited Edition 2022

Av Ivan Spoljaric 09 Jun 2022 0 kommentarer
Adidas Limited Edition 2022

Adidas har nu släppt Adipower och Metalbone som Master Limited Edition där även denna gången är det väldigt begränsat i antal.

 
Metalbone Master LTD 2022 från Adidas är rent av en uppföljare till förra årets Metalbone modell. Adidas har lyssnat på tidigare feedback och gjort årets modell bättre på alla sätt.
Metalbone Master LTD 2022 har en mjukare kärna som ska ge en kombination av kraft och kontroll i vid rätt läge i spelet, svårt att ha allt säger många, men inte Adidas.
Adidas har utrustat detta racket med Octogonal  Structure som tillsammans med sin unika design ska ge rejäl kraft i varje slag. Metalbone blev snabbt känt för sin vikt och balanssystem som även finns med denna gången som gör det lätt att justera vikten på racket efter behov.
Njut av en unik slagsensation med kombinationen av ALUMINISERAD KOL-fiber och OCTOGONAL SPIN BLADE-teknologi. Mer kraft och spin i alla dina skott. Dess EVA SOFT PERFORMANCE gummisammansättning gör att du kan njuta av maximal komfort i varje skott.
 
Äntligen är uppföljaren här, Adipower Master Ltd 2022 är racket som många väntat på och som nu äntligen får visa vad den går för. Racketar inom padel utvecklas i rasande fart och ett av resultaten är Adipower Master Ltd 2022.
Adipower Master Ltd 2022 har utrustats med dual exoskeleton teknologin som ska ge mer styvhet i racketet vilket kan behövas för att leva upp till sitt namn adiPOWER, kraft är det som ligger i fokus.
Är man en offensiv spelare så är Adipower Master Ltd 2022 utmärkt för er, men man behöver inte vara rädd om man vill trycka på motståndarna med det defensiva då en utmärkt kontroll erbjuds i varje slag.
 
Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar