Gå vidare till innehåll

Varför ANCI sport?

Av Ivan Spoljaric 07 Apr 2022 0 kommentarer
Varför ANCI sport?

Padeln fortsätter att växa i Sverige, intresset för sporten blir allt större samtidigt som det öppnas upp allt fler och idag ärligt talat bättre padelhallar. 

Men frågan är då varför ska ni köpa er padelutrustning från ANCI sport egentligen? Det finns ju flera andra e-butiker som säljer och gör samma sak?

Vi på ANCI sport kommer alltid kämpa och göra vad vi kan för att pressa priserna på utrustningen, vi vill alltid kunna erbjuda utrustning till priser som passar dom flestas plånböcker. Men det som vi finns här för, både nuvarande kunder men även nya är att vi alltid finns tillgängliga om ni har frågor eller funderingar.

Antingen kontaktar ni oss via chatten i webbutiken eller så mailar ni oss på hej@ancisport.se eller så finns vi tillgängliga på sociala medier såsom Facebook och Instagram.

Att köpa utrustning till padel kan ibland vara lite överväldigande och man blir lätt förvirrad på allt som erbjuds om man inte vet vilken tillverkare samt modell man siktat in sig på.

Vårt mål är att alltid försöka skapa en relation med våra kunder så ni känner er trygga och kan lita på vårt omdöme och expertis även framöver. Vi ser aldrig ett köp eller en potential kund som något tillfälligt utan något som vi hoppas kan bli mer än så och vem vet, kanske träffas vi och ses på något event framöver.

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar