Gå vidare till innehåll

Yogapositioner som kan hjälpa dig

Av Ivan Spoljaric 14 Feb 2023 0 kommentarer
Yogapositioner som kan hjälpa dig

Yoga är en väldigt effektiv träningsform som inte bara hjälper till att bygga en stark kropp, men också hålla den smidig.

Yoga har flera hälsofördelar

Dess hälsofördelar är många, från att förbättra kroppens rörlighet och styrka, till att lindra stress och öka kroppens energinivåer. Här är några yogapositioner som är lämpliga för att uppnå en stark och smidig kropp.

ancisport yoga plankan

Plankan

Plankan är en yogaposition som fokuserar på mage, rygg och armar. Den hjälper till att stärka dina armar, axlar, rygg och ben. Börja i en push-up position och håll positionen så länge du kan.
ancisport yoga Uttanasana

Uttanasana

Uttanasana är en stretchingposition som fokuserar på hamstrings och ländryggen. Detta är en bra position för att öka rörligheten i ryggen och förbättra hållningen. Kan vara bra att ha en yogamatta för att inte glida samt öka komforten.
ancisport yoga Downward-Facing Dog

Downward-Facing Dog

Denna position är bra för att sträcka ut hela kroppen, särskilt rygg, ben och händer. Det är också en bra position för att stärka armar, ben och rygg. Med hjälp av yogablock kan man utmana potisiotnen ännu mer.

ancisport yoga Warrior I

Warrior I

Warrior I är en stärkande position som fokuserar på ben, höfter och rygg. Den hjälper också till att öka rörligheten i höfterna och sträcker ut ljumsken.

 

ancisport yoga Child's Pose

Child's Pose

Child's Pose är en avslappnande position som fokuserar på ryggen och höfterna. Den hjälper till att lindra stress och öka rörligheten i ryggen.

 

Dessa är bara några av många yogapositioner som kan hjälpa dig att uppnå en stark och smidig kropp. Det viktigaste är att du övar regelbundet och använder rätt teknik. Njut av processen och se hur din kropp förbättras med tiden!

Läs gärna mer om hur med hjälp av yoga kan få en stark och smidig kropp.

 

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar