PADELRESA MARBELLA

Vi på ANCI sport vill nu tillsammans med Future travel ge er chansen att åka på en oförglömlig padelresa som har fokus på att vara roligt, spännande och inspirerande. På denna resan är alla välkomna och kommer ge alla chansen att utvecklar sig själva i padel. Vi tränar med likasinnade, instrueras och utmanas av våra duktiga coacher som ger dig individuell feedback.

BOKA NU
BLUEBAY BANUS ****

Det är endast en 5-minuters promenad från hotellet till Real Club Padel Marbella. Hotellet har en spansk stil och påminner om en andalusisk by.
Strandpromenaden ligger strax nedanför hotellet och det är endast en 10 minuters promenad till Puerto Banus.
På morgonen få vi ta en del av en magisk frukost och kvällen avslutar vi med en middag tillsammans hela gruppen på hotellet. Här kommer vi att trivas bra!

REAL CLUB PADEL MARBELLA

Detta kommer att bli ett padelminne för livet!
Vi spelar 16 timmar padel på fantastiska Real Club Padel Marbella. För att göra det hela ännu bättre så kommer 6 av dessa 16 timmar att vara med en spansk tränare som är redo att ta emot oss och lära oss hur riktig padel ska gå till. Här finns det en trevlig bar & restaurang. Det är verkligen en underbar miljö att träna och umgås i.

RESAN INKLUDERAR


  • Flyg t/r med SAS Arlanda-Malaga inkl. handbagage & incheckat bagage
  • Transfer t/r mellan flygplats och hotell
  • Boende 4 nätter i dubbelrum på 4* BlueBay Banus
  • Halvpension (frukost och middag)
  • 16 tim padel (6 tim med spanska tränare)

Prel. Flygtider med SAS:


13/10 - ARN-AGP - 06:00-10:25 - SK6003
17/10 - AGP-ARN - 20:05-00:20 - SK1584

Priset kan ändras pga justerad valutakurs

Missa inte chansen att få utveckla ditt padelspel i härliga Marbella! Boka redan idag för att säkra din plats och spela på fantastiska utomhusbanor