BYGGA GYM 

FRÅN PLANERING TILL ETT KOMPLETT GYM

Kommersiella gym
Företagsgym
Bostadsrättsförening
Hotell & Spa
Idrottsförening

Projektledning

Behovsanalys - Ritning - Planering

Är ni osäkra och behöver hjälp med att bygga ett gym, stort som litet så kan vi erbjuda projektledning. I projektledningen ingår även en ritning i 3D på projektet.

Finansiering

Leasing, Hyra eller köpa ett komplett gym.

Genom våra samarbetspartners har vi möjligheten att erbjuda finansiering som passar just dig utifrån dina förutsättningar. Du kan välja mellan leasing, hyra eller köpa ett komplett gym.

Serviceavtal

Komplett gym kräver rätt service

Med vår samarbetspartner har vi möjligheten att erbjuda serviceavtal av hög kvalitet samt förebyggande service i en gemensam planering.

ANCI sport vill kunna erbjuda så många som möjligt ett komplett gym oavsett storlek, föreningar, företag, bostadsrättsföreningar, kommun, landsting eller varför inte bygga ditt egna gym hemma tillsammans med oss och vår samarbetspartner.
Med lång erfarenhet kan vi komma fram till lösningar dom gynnar dig oavsett budget eller utrymme.
Har ni redan en vision om hur gymmet ska se ut eller har ingen aning men vill ha ett gym så står vi redo att hjälpa er med behovsanalys, projektplanering, budgetering och utförande.

BYGG DITT GYM
MED DINA FÖRUTSÄTTNINGAR

KÖPA

HYRA

LEASING

Kontakta oss

Har du fler frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss. Oavsett storlek på gym står vi redo att hjälpa er, första steget är en kontakt.

ANCI Group AB
Smedjegatan 39
352 46 Växjö