Fri frakt över 395kr | Snabb leverans 1-3 dagar | Handla först - betala sen

FRÅGOR GÄLLANDE RETUR & BYTE

Allt du behöver veta gällande retur

Kostar det något att skicka ´tillbaka en produkt?

Kostnaden för en retur är något kunden får stå för själva.

Får jag tillbaka ALLA mina pengar?

När Kunden ångrar sitt köp betalar ANCI Sport tillbaka det belopp som Kunden betalat för varan.

På det belopp som ska återbetalas har ANCI Sport rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde, om och i den mån sådan värdeminskning beror på att Kunden har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

Hur lång tid tar det för pengarna att hamna på kontot?`

ANCI Sport betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum ANCI Sport tog emot Kundens meddelande om utövande av ångerrätten.

ANCI Sport får dock vänta med återbetalningen tills ANCI Sport tagit emot varan eller Kunden har visat att varan har sänts tillbaka.

Återbetalningen kommer att ske till Kunden via det betalningsalternativ som Kunden valde vid köpet, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.

Hur gör jag för att reklamera en vara?

ANCI Sport följer enligt svensk konsumentköplagen rätten till att kunna reklamera en defekt produkt under 3 år. Men alla reklamationer godkänns inte alltid under dessa 3 åren, konsumenten har dock alltid rätt att klaga på en vara som kanske inte håller måttet upp till 3 år från inköpsdatumet. 

Det går att reklamera olika former såsom produktionsfel, men har man misskött vilket leder till felanvändning, misskötsel och slitage etc. så täcker inte reklamationen detta.

Har ni fler frågor gällande produkter ni köpt eller tänkt köpa hos ANCI Sport är ni välkomna att höra av er till hej@ancisport.se

 

Jag saknar min återbetalning

Har ni skickat tillbaka en produkt ni köpt på ANCI Sport så kommer vi göra en återbetalning till er så fort vi mottaget paketet och ser att denna är oanvänd och uppfyller kraven för ett återköp.

Beroende på betalmetod så kan det dröja upp till 7 dagar innan ni ser pengarna på kontot igen.


Allt du behöver veta gällande byte

Kan jag byta en produkt om jag köpt fel?

Det som är lättast för både oss och er är att vi använder oss av återköp och ni får tillbaka pengarna om produkten är i skick som täcker återköp.

När det är gjort kan ni i sin tur lägga en ny beställning på rätt produkt.

Får jag byta även efter jag testat produkten?
Nej, produkten får inte användas eller ha någon typ av slitage. Även original förpackning och skydd måste sitta kvar vid retur.
Produkten byta till finns inte
Vi fyller ständigt på vårt lager med produkter och skulle ni sakna eller se att den inte kommit in i lager på länge får ni gärna maila oss hej@ancisport.se.