Gå vidare till innehåll

Lite kort om oss...

Av Ivan Spoljaric 05 Dec 2021 0 kommentarer
Lite kort om oss...

Varför grundades ANCI sport?

ANCI sport grundades i Växjö 2021 av Ivan Spoljaric, Växjö som tagits över av padel på kort tid.

Jag (Ivan) introducerades till padel första gången 2019 och detta på padelanläggningen Lohilo Arena som gjorde att jag blev kär i sporten redan första gången man svingade med racket. I grund och botten så är jag webbutvecklare där jag alltid haft en dröm att skapa en webbutik då jag har kunskapen men aldrig riktigt vetat inom vilket område och vilken bransch.

Men när padel kom in i ens liv så var det ganska självklart att det är detta webbutiken ska kretsa kring, till en början. Hela grundidén med ANCI sport är att alltid pressa priserna och skapa en relation med våra kunder. Att finnas där för kunderna precis som i en butik fast digitalt.

Upplevelsen i webbutiken ska vara enkel allt från att hitta sin produkt till att ha lätta och säkra betallösningar. Leveranser från ANCI sport ska alltid vara snabb, jag utgår alltid från mig själv och man vill ha sina produkter man beställt och betalat för så snabbt som möjligt. Vårt mål är att alltid skicka våra ordrar samma dag som dom kommer in. Med ett brett sortiment och ett sortiment som ständigt växer vill vi kunna erbjuda något för alla.

Har ni frågor, funderingar eller bara vill prata lite padel med oss så har vi vår chat tillgänglig för alla varesig man är kund eller älskar padel!

 

Varför handla på ANCI sport?

  • Sortiment som ständigt växer med nya varumärken
  • Kundtjänst som alltid finns redo för er via chat eller mail
  • Alltid snabb leverans, 1-3 dagar
  • Fri frakt över 395 kronor
  • Alltid säker betalning via Kort, swish eller faktura
Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar