Gå vidare till innehåll

HEAD 2022 överraskar

Av Ivan Spoljaric 18 Jan 2022 0 kommentarer
HEAD 2022 överraskar

2022 är här och inte helt oväntat kanske betyder detta mycket nytt inom Padelvärlden. I stort sett alla stora varumärken inom padel har visat upp lite av sina nyheter för 2022 och HEAD är inget undantag. Vi har redan fått in några av nyheterna från HEAD 2022 och betydligt mer är påväg in. 

Men vad är då nytt med HEAD Padel 2022 egentligen?

Några av nyheterna förutom designen på i stort sett alla deras nyheter där man fortsätter att behålla den stilrena designen men samtidigt färgval som är neutrala och passar både damer och herrar så har vi även ny teknik med fokus på att säkra padelspelet och minska på skadorna.

HEAD fortsätter med det omtalade materialet Graphene 360+ vilket bland annat har fokus på att reducera vibrationer men även ge en skön och bekväm bollträff oavsett kraft. HEAD försöker alltid hitta en balans mellan kraft och kontroll, men vi skulle nog ändå säga att det är lite mer fokus på kontroll med sina toppmodeller för 2022.

Men förutom ett material som minskar på vibrationerna så har HEAD även utrustat flera av sina toppmodeller med Auxetic system vilket är en ny teknologi som sitter i halsen på racket och ska dra till sig vibrationer.

Ska bli spännande om HEAD kommer hitta på mer saker under 2022 utöver modellerna som redan släppts, det finns alltid plats för mer och vi vill gärna ha mer också.

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar