Gå vidare till innehåll

Varlion 2022

Av Ivan Spoljaric 07 Feb 2022 0 kommentarer
Varlion 2022

Varlion har äntligen kommit in i vårt sortiment och vi väljer självklart att rivstarta med flera av toppmodellerna som Varlion har i sitt utbud. Varlion har länge varit ledande när det gäller att utveckla racket och utrustning inom padel men denna gången gör dom det ännu bättre och tar teknik och funktioner hos padelracket till en helt ny nivå.

Det finns flera väldigt intressanta modeller från Varlion men en stor nyhet är Maxima Summum Prisma Radio och Bourne Summum Prisma Radio som är två modeller med unik design på hålen samt är det första racket som man inte borrar upp hålen på. Istället formas hålen vid gjutning och därefter jobbar man vidare på racket, en ny teknik som helt klart får racket att sticka ut men även erbjuda en betydligt bättre hållbarhet och längre livslängd.

 

Men Varlion vill alltid ta fram modeller så det finns något för alla, oavsett vilken nivå man är på eller hur man spelar padel. Så när det gäller 2022 nyheterna så finns det mycket nytt men även flera uppföljare på redan stora favoriter hos många som blivit ännu bättre och ibland mindre justeringar som bland annat gör dessa racket mer hållbara som i sin tur ger längre livslängd och tål även lite tuffaretag.

Några av modellerna som vi har i vårt sortiment är följande:

1. Varlion Canon Difusor Carbon Black 2022

3 095 kronor

2. Varlion Avant Difusor Carbon Black

3 095 kronor

3. Varlion Bourne Summum Carbon Black 2022

3 095 kronor

4. Varlion Bourne Summum Prisma 2022

3 995 kronor

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar