Gå vidare till innehåll

SUP-brädor hos oss

Av Ivan Spoljaric 08 Jul 2022 0 kommentarer
SUP-brädor hos oss

ANCI sport utökar utbudet av produkter och nu har vi fått in sommarens kanske mest populära trend är SUP-brädor (paddleboard) som blivit väldigt populärt både för nybörjare och redan kunniga surfare. 

SUP (stand up surfing) har växt till att bli explosionsartat i Europa och framförallt i Sverige dom senaste åren och speciellt under 2022. SUP-brädor är uppblåsbara vilket gör det enkelt att ta med sig dessa brädor på semester oavsett om det är på camping eller om man reser iväg till en mer soligare och varmare semester.

Värt att tänka på när man ska välja rätt SUP-bräda är vilket syfte man har med brädan:

 • SUP-yoga
 • Motionspaddla
 • Paddla med barn på samma bräda
 • Kombination av flera av dessa

Det finns olika längd på brädorna som kan spela stor roll om man är en eller flera på brädan, men det finns även brädor som har en eller tre fenor för bättre stabilitet och bättre balans vid högre och mer vågor, tre fenor är att rekommendera för nybörjare.

Olika brädor och storlekar klarar olika bärighet på personens eller personernas vikt. Bara för att det är lite för tungt betyder det inte alltid att brädan kommer att sjunka, men däremot kan det bli svårpaddlat samt svårare att styra brädan. Det gäller helt enkelt att hitta en bräda som passar en bäst och efter ens egna behov, är man ofta flera som ska vara på samma bräda rekommenderas dom större, kommer man vara mycket själv kanske en mindre modell räcker.

Alla brädor i vårt sortiment är uppblåsbara som man blåser upp med medföljande pump som man både enkelt blåser upp och kan tömma på luft. När man är färdig med sitt surfande packar man enkelt ner all utrustning i medföljande bärväska.

Billig SUP-bräda, bra eller dåligt?

Att börja med en billig SUP-bräda är ingen dum ide, även dom billigare modellerna håller helt klart måttet under en längre tid med mycket nöje. Vi rekommenderar alltid att börja med en billigare SUP-bräda för att få en känsla för sporten/nöjet och sedan jobba sig uppåt mot lite dyrare brädor.
Till alla våra brädor som vi säljer så ingår alltid:
 • 1x Surfbräda
 • 1x Aluminiumåra
 • 1x Högtryckspump med PSI-mätare
 • 1x Mittfena
 • 1x Reparationssats
 • 1x Fångrem
 • 1x Bärväska

 Några av våra brädor som vi säljer och rekommenderar starkt för både nybörjare men även lite mer kunniga eller som vill ta sitt paddleboard-surfande till nya nivåer.

 

Ozean Triton 335 SUP-bräda 335cm

Pris: 6 490 kronor

 

Ozean Hydra 320 SUP-bräda 320cm

Ozean Hydra 320 SUP-bräda 320cm

Pris: 6 190 kronor

 

Bestway Uppblåsbar SUP-bräda Hydro-Force Kahawai Set

Bestway Uppblåsbar SUP-bräda Hydro-Force Kahawai Set

Pris: 6 495 kronor

 

SUP-bräda Uppblåsbar 330cm

SUP-bräda Uppblåsbar 330cm

Pris: 2 990 kronor

Föregående
Nästa

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.

Tack för att du prenumererar

Din e-mail har blivit registrerad!

Köp nu

Redigera
this is just a warning
Logga in
Din varukorg
0 artiklar